ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED" CARBON BLACK" DA9164

ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164
ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED "CARBON BLACK"DA9164
Таблица с размери
369,00 BGN
208,00 BGN
/ pc.
спестявайте 161,00 BGN (44%)
Out Of Stock
Безплатна доставка Безплатна доставка
Този продукт ще бъде доставен в опаковка Double BoxТози продукт ще бъде доставен в опаковка Double Box
30 дни за връщане30 дни за връщане
ПЪЛНО ОПИСАНИЕ

ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED" CARBON BLACK" DA9164

Обувките Adidas Ultraboost са модел за бягане през 2015 година. Дизайнерите на марката, още преди старта на продажбите, обявиха, че това ще бъде истинска революция в бягането. Първоначално новата технология беше доста скептична, но много скоро се оказа, че дизайнерите на adidas не хвърлят думи на вятъра! Adidas Ultraboost uncaged външният вид е много близък до класическия дизайн на модела. Има обаче една основна разлика. А именно, това е липсата на стабилизираща клетка в метатарзалната област. Поради факта, че тя също е изпълнявала ролята на странични ленти, те са били преместени. Те намериха своето място в предната част на пищяла, от вътрешната страна. Системата за шнур е подкрепена от допълнително усилване. Както коланите, така и споменатото усилване се съчетават тонално с останалата част от пищяла, което ги прави практически невидими на пръв поглед. В допълнение, горната част е завършена с еластична лента. Мъжките маратонки adidas Ultraboost Uncaged Primeknit са направени с голямо внимание към детайлите и материалите. Самият връх е под формата на съседен на крака "чорап" - SOCKFIT от текстилен материал, изтъкан от технологията Primeknit®, който с ниско тегло се отличава с невероятна здравина и дишаемост. Допълнението са вече споменатите ремъци и подсилвания от синтетичен материал. В областта на петата е клетка от термопластичен полиуретан - TPU (FITCOUNTER), осигуряваща правилна стабилизация на крака. Вътре има подвижна облицовка и текстилна облицовка. Маратонките Adidas Ultraboost имат подметка, направена с помощта на омекотяваща пяна boost™, която връща енергия при всяка стъпка, и технология TORSION®, която поддържа естествените движения на краката. Подметката STRETCHWEB от неплъзгаща се гума Continental е допълнително снабдена с вдлъбнатини, така че да абсорбира по-добре енергията на удара в областта на петата, а самият крак може да изпълнява по-естествени движения.


Продавач:
adidas Preformance
Модел:
Ultraboost Uncaged "Carbon Black"
Номер на частта:
DA9164
Външен материал:
Primeknit® + TPU + синтетичен материал
Вътрешен материал:
Primeknit® + Текстил
Подложка:
текстилен материал + синтетичен материал
Подметка диаметър:
гума Continental™
Централна подметка:
пяна boost™ + TORSION®система
Определяне:
начин на живот / бягане
Цвете:
зелено / черно

ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGED
ОБУВКИ ADIDAS ULTRABOOST UNCAGEDpixel
Размер: UKUSCM
41 1/37.5825.5
4288.525.9
42 2/38.5926.3
43 1/399.526.7
449.51027.1
44 2/31010.527.6
45 1/310.51128
461111.528.4
46 2/311.51228.8
47 1/31212.529.3
Мнения на потребителите
Питай за продукта:

Ако описанието по-горе не е достатъчно за вас, моля, изпратете ни въпроса си за този продукт. Ще се опитаме да отговорим възможно най-скоро.

имейл:
Това поле е задължително, за да направите поръчка
Въпрос
Това поле е задължително, за да направите поръчка
маркирани полета - Това поле е задължително, за да направите поръчка - са задължителни
Препоръчайте този продукт:

Ако искате да информирате приятеля си за продукт, който смятате, че може да го заинтересувате, използвайте формата по-долу.

Дo:
Това поле е задължително, за да направите поръчка
Можете да въведете още имейл адреси, разделени със запетая
Подпис:
Това поле е задължително, за да направите поръчка
Съдържание:
Това поле е задължително, за да направите поръчка
маркирани полета - Това поле е задължително, за да направите поръчка - са задължителни
Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close