Timberland Обувки

Броят на намерените продукти: 167

Туристически обувки Timberland е отговор на предизвикателствата на зимата. По това време на годината имате нужда от водоустойчиви и устойчиви на атмосферни влияния обувки. Те трябва да осигуряват отлично сцепление и да ни държат на хлъзгава повърхност, предпазвайки краката ни от възможни наранявания. Въпреки това, външният им вид не може да бъде забравен. Напълно функционалните туристически обувки трябва да изглеждат привлекателно и да съответстват на различни стилове. Ето какви са зимните ботуши Timberland – надеждни, универсални и стилни.


Кратка история на марката Timberland


Марка Timberland може да се похвали с почти стогодишна история. Нищо чудно, че продуктите му се представят толкова добре в трудни условия - зад тях стои богатият опит на марката.


Основан е през 1928 г. от Nathan Swartz. Родното място на марката е Бостън, Масачузетс, но сега е със седалище в Стратъм, Ню Хемпшир. С годините асортиментът на марката се разширява - днес освен обувки Timberland произвежда и други артикули за употреба на открито, като дрехи, очила или часовници.


Обувки Timberland за зимата и други


Обувки Timberland са идеално решение за мъже и жени, които освен функционалните качества на обувките ценят външния му вид. През зимата, съчетаването на обувки с вашия тоалет изисква много въображение. Искате ли да облечете риза и туристическите си обувки напълно да отвлечете вниманието от нея, доминирайки над цялото облекло?


Например изберете черни зимни ботуши Timberland. Емблематичните обувки запазват универсалния си характер, като успешно разнообразяват целия стайлинг. Класически дамски боти до глезена са отличен пример за напълно функционален, безсмъртен модел, който съчетава характеристиките на тежките обувки с известна лекота на материалите, от които са изработени.


Обувки Timberland за студените дни


Обувки Timberland това е преди всичко пълна гъвкавост на избора. Офертата SneakerStudo включва различни цветови варианти на продуктите. Очертана форма, висококачествено покритие и подходящи технологии за защита от охлаждане на краката и студ правят Timberland една от най-избираните марки в света, както за жени, така и за мъже.


Те ви позволяват да запазите пропорциите на фигурата; те се вписват идеално със зимни кожени палта или палта от овча кожа. Разбира се, розовите модели Timberland са много популярни, тъй като изкушават не само с практичните си предимства, но и с уникалния си характер. За жените, които предпочитат по-всеобхватни решения, сивите варианти на марката Timberland ще бъдат добра идея.


Подходящи са за различни тоалети, а универсалният цвят не се сблъсква с нищо. Обувките Timberland са абсолютна класика на пазара на обувки. От десетилетия те радват със своята елегантност и надеждност. Повечето от марките, които произвеждат зимни туристически обувки, са моделирани по тях. Както виждате - с причина.


Timberland - обувки за трудни условия


Американска марка обувки Timberland има всичко, което можете да поискате от зимните ловци. Изработена е от твърди материали, благодарение на които ще ви служи много сезони. Обувките са устойчиви на механични повреди и трудни външни условия. Те се справят перфектно с разрушителните метеорологични условия, осигурявайки на краката ви максимален комфорт. В същото време те гарантират своята безопасност благодарение на висока горна част и подметки с дълбок протектор.


Често зимните ботуши оставят много да се желае, що се отнася до естетиката. Производителите често посвещават цялото си внимание на това да ги направят удобни и полезни, избутвайки дизайна настрана. Това обаче не важи за обувки Timberland! Техните дизайни са разработени с мисъл за сливането на функционалност и атрактивен външен вид. Благодарение на това обувките на тази марка са идеално допълнение към всяко модно облекло.


Запасете се със зимни ботуши! Timberland в SneakerStudio


Въпреки че обувките Timberland могат да се считат за масивни, перфектно защитаващи стъпалата и глезените с висока горна част, те се характеризират с известен минимализъм. Мъжки боти до глезена благодарение на приглушените цветове и тънките форми, те подхождат дори на полуофициални стилизации. Сред моделите, предлагани в нашия онлайн магазин, си струва да се подчертае линията Premium 6. Обувките Timberland са изработени от естествена кожа и са оборудвани с надеждна изолация. Вътрешната облицовка свежда до минимум умората на краката, а неплъзгащият се протектор значително увеличава сцеплението на подметките с повърхността.


В нашия онлайн магазин ще намерите солидни модели трапери Timberland. Изберете варианта, който ще ви хареса най-много и носете модерни дрехи и през зимата!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel