Reebok Classic

Броят на намерените продукти: 242

Reebok Classic е колекция, която измина дълъг път. Еволюцията на тази марка е ясно видима, например, когато се сравнява външния вид на модела Classic Leather с ултрамодерния силует на версията 3D Opus Lite. Въпреки че само преди няколко десетилетия продуктите на Reebok се използват основно за спортни цели, сега те се използват предимно в ежедневни тоалети. В асортимента на SneakerStudio ще намерите както по-стари модели, които вече са преминали в - nomen omen - класика, така и нови продукти, които радват със своята футуристична природа.


Историята на марката Reebok


Произходът на тази легендарна марка датира от 19 век! Дори Adidas, без аналог на пазара, не може да се похвали с толкова дълга история. Reebok е основана в Обединеното кралство от бегача Джоузеф Б. Фостър и неговия баща през 1985 г. Сегашното наименование на марката - в сила от 1958 г. - се отнася до вид южноафриканска антилопа: сивият ридбок.


Когато компанията беше известна като JW Foster and Sons Limited, тя произвеждаше иновативни маратонки за бягане. Новаторската идея беше да се използват специални шипове. Използван е от Harold Abrahams и Eric Liddell на Олимпийските игри през 1924 г. Именно за тези бегачи разказва популярният филм "Огнени колесници".


Моментът на създаването на Reebok, какъвто го познаваме днес, е краят на 50-те години на миналия век, когато конкурентната компания на внуците на JW Foster - Mercury Sports - се слива със семейния бизнес и приема ново име. Оттогава марката започва да набира популярност по целия свят. Пикът на интереса към продуктите Reebok Classic Leather пада през 90-те години на миналия век. В началото на новото хилядолетие – през 2006 г. – Adidas пое компанията. Въпреки това обувките, етикетирани с логото на Reebok, все още се оценяват от феновете на уличното облекло.


Най-популярните модели на Reebok


Днес обувките Reebok Classic Leather несъмнено са най-популярните модели в тази колекция. Историята им датира от 1983 г., когато дебютираха като маратонки. Това обаче не беше първата част от тази серия. Година по-рано на пазара се появиха дамски обувки Reebok Freestyle. Те бяха посветени на любителите на фитнеса и активния начин на живот. Именно тези обувки дължат популярността си на аеробиката. Струва си да се обърне внимание и на обувките Reebok Classic Nylon. Предлагат се както за дами, така и за господа, те са проектирани през 1984 г. за развлекателен джогинг. Използването на найлон е свързано с по-ниско тегло на маратонките, а използването на иновативни технологии се изразява в максимално облекчение на ставите на бегачите.


Дамски и мъжки модели Reebok


В нашия онлайн магазин ще намерите, наред с други, дамски Reebok Classic Nylon, които, противно на външния вид, могат успешно да се използват като лайфстайл обувки. Тяхната цел не трябва да се ограничава само до спортна употреба. Същото е и с дамските класически кожени reebok. Това несъмнено е най-популярният модел на тази марка днес. Оттук и честата гледка на тези обувки по улиците. Потребителите оценяват преди всичко техния неутрален характер, който идеално допълва различни тоалети и подхожда на различни стилове на обличане. По същата причина мъжките обувки Reebok Classic Leather са високо оценени. Господа, които често ценят един приличен чифт обувки повече от целия си гардероб, избират тези модели и лесно ги съчетават с ежедневни тоалети.


Reebok Classic Leather - задължителен елемент в гардероба на всеки кецове


Reeboki Classic е задължителен за всеки, който цени универсалния градски стил. Тези обувки се отличават със своята гъвкавост, което ги прави винаги правилният избор. Благодарение на класическите силуети и приглушените цветове, те се вписват перфектно с ежедневни стилове. Вечният дизайн върви ръка за ръка с висококачествена изработка, което се изразява в дългосрочна и удобна употреба. Запознайте се с предложението на онлайн магазин SneakerStudio и разгледайте продуктите от линията Classic Leather! Reebok е гаранция за удовлетворение от пазаруването.


Нашата оферта включва още: Дамски обувки и дрехи Reebok | Мъжки обувки и дрехи Reebok | Обувки за юноши Reebok

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel