New Balance - обувки

Броят на намерените продукти: 396

 

New Balance е последният голям производител на обувки, който все още произвежда значителна част от своята гама в Съединените щати. Освен всичко друго, този факт доказва качеството на продуктите на марката. Нашата оферта от мъжки New Balance обувки включва различни модели в множество цветови варианти, благодарение на които всеки фен на маратонките ще намери нещо за себе си. Асортиментът ни включва както спортни обувки за бягане, така и лайфстайл модели, които перфектно допълват ежедневния ви тоалет.


New Balance - популярни модели


Един от най-популярните модели на производителя е мъжкият New Balance 996. Те съчетават наследството на марката и иновативните решения. Те принадлежат към групата на любимите обувки на sneakerhead. Друг продукт, към който феновете на спортните обувки посягат с нетърпение, е New Balance 420. Те много приличат на 996, въпреки че се отличават с по-малко динамична форма. Благодарение на това те изглеждат страхотно като елемент от ежедневни стилизации. Забележителни са и мъжките обувки New Balance 574. В сравнение с гореспоменатите модели, те се характеризират с по-добър протектор, осигуряващ по-високо ниво на сцепление. Това ги прави идеални обувки за дълги разходки и пътувания. Мъжките обувки New Balance 247, които направиха своя дебют едва през 2017 г., са глътка свеж въздух. Въпреки че използват шепи постижения до момента, те също използват иновативни технологии,


Мъжки обувки маратонки New Balance - обувки с традиции


През първите десетилетия от съществуването на New Balance марката изобщо не произвеждаше обувки, а само стелки за обувки. Тяхната схема се основаваше на конструкцията на врани нокти, които - според наблюденията на основателя на марката - осигуряваха перфектния баланс за нелетящи птици. Когато дойде времето за първите обувки, New Balance маратонки ги направи от кожа от кенгуру. Това беше продукт от най-висок клас, предназначен за професионални бейзболисти, отличаващ се с висока цена. Оттогава марката не намалява темпото, доставяйки нови хитове на пазара и убеждавайки дори известни личности.


Най-интересното е, че в продължение на много десетилетия на велика история, марката New Balance се ръководи от политиката „Endorsed by Noone“, което означаваше, че не плаща на известни личности да рекламират продуктите си. Те трябваше да се защитават. Наистина беше така и това - парадоксално - привлече много известни имена към тях. Знаменитости като Стив Джобс, Бил Клинтън и Том Круз се поддадоха на отлични проекти на марката. Така че можете да видите, че това са обувки, които всеки ще хареса, независимо от сферата на дейност.


New Balance - мъжки обувки в SneakerStudio


Знаменитости – като много други почитатели на новия баланс – избират тази марка заради използваемостта на обувките й. С една дума - това е основният елемент на спортното оборудване за активно живеещи хора. Ако някога погледнете джогъри или посетители на фитнес, ще забележите колко от тях са избрали да включат модели на New Balance в тренировъчното си облекло. Нищо чудно – в края на краищата те са известни с използването на иновативни технологии, които засягат безупречното омекотяване и стабилизиране на стъпалото по време на движение.


Името New Balance не се появи от нищото. Потребителите много оценяват свободата на движение, осигурена от обувките на тази марка. Обувките осигуряват на краката оптимални условия за упражнения, позволявайки на въздуха да преминава и отвежда влагата. Това е отличен избор за всички, които обичат да живеят активно.


Вечният дизайн на мъжките обувки New Balance също е важен. Обувките се характеризират с класически силуети, което ги прави не само модерен елемент от спортни тоалети, но и перфектно допълнение към ежедневните, ежедневни тоалети. Предлагат се в безкраен брой цветови варианти, така че всеки ще намери нещо за себе си в гамата SneakerStudio.


Разгледайте асортимента на легендарната американска марка и вижте кои модели на New Balance ще ви харесат най-много!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel