Moon Boot - ботуши

Броят на намерените продукти: 26

На 20 юли 1969 г. нашият свят се промени, макар и парадоксално, не се случиха велики неща тук, на Земята. Човек стъпи на Луната за първи път! Този крак трябваше да бъде подходящо облечен, за да оцелее в изключително враждебни космически условия. Лунните обувки на екипажа на Apollo 11 вдъхновяват толкова много италианския предприемач Джанкарло Заната, че той решава да произвежда подобни обувки, предназначени за пътуване по ... заснежени улици. Така е създадена марката Moon Boot в началото на 70-те години. Научете повече за нея и вижте колко невероятни моделите й ви очакват в SneakerStudio!


Снежни ботуши Moon Boot - как започна?


Tecnica Group от Джанкарло Заната още през 1960 г. произвежда зимни дрехи и ски екипировка. 10 години по-късно допълва предложението си с един от най-разпознаваемите продукти днес – апрески Moon Boot. Още в началото те привличаха вниманието с оригиналната си форма и характерни детайли. Те бяха най-известни веднага след мисията Аполо 11, но се появиха отново през 2000-те на вълната от ретро-футуристични тенденции. Грешат обаче тези, които смятат, че оригиналният външен вид е единственото предимство на тези обувки. Отличават се и с благоприятни технически свойства, благодарение на които работят добре при трудни зимни условия.


Moon Boot апрески - зимен шик


„Лунните ботуши“ привличат вниманието с натъпканите си силуети и високите горни части. Офертата на марката включва и по-скромни дизайни - например изработване на снежни ботуши, подобни на обикновените маратонки. Някои модели са завършени с вкусна и приятна на допир козина, други с по-дълги косми, а трети с блясък или пайети. Благодарение на това разнообразие всяка жена ще намери идеалните зимни ботуши за себе си.


Можете да изберете класически варианти, които ще се впишат идеално в ежедневни, ежедневни стилизации, но също така да изберете екстравагантност и да изберете цветни градиенти, посветени на градските, спортни тоалети. Широката гама от налични модели е отговор на разнообразните нужди на съвременните потребители.


Всеки вид зимни обувки трябва не само да изглежда привлекателно, но преди всичко да осигурява на краката подходящи условия при трудни обстоятелства. Както всички добри снежни ботуши, "Moon Boots" са устойчиви на влага и замръзване. Те перфектно запазват топлината и предпазват краката от сняг и дъжд. Друго предимство е ... лекота. Самата идея също идва от Луната, където законите на гравитацията са малко по-малко ограничителни, отколкото на Земята. Така че те не могат да се отнасят до "лунни обувки". В резултат на това – въпреки че зимните ботуши се свързват с тежки подметки и дебела горна част – получавате леки като пера модели, които не уморяват краката ви, дори когато ги носите през целия ден.


С какво да носите Moon Boot?


Обувките на италианската марка са много характерни, така че на пръв поглед може да си помислите, че ще бъде трудно да ги интегрирате в зимен тоалет. Нищо не може да бъде по-грешно! Въпреки че всъщност имате избор от привличащи вниманието модели, винаги можете да изберете по-малко екстравагантните. И двете – поради масивната си фигура – ​​се носят най-добре с клинове или тръби. Съчетавайки тъмни, характерни за този сезон дрехи с цветни или светли снежни ботуши, вие показвате обувките по привличащ вниманието начин. Ефектът се допълва от оригинални връзки и необичайни покрития, с които е известна марката Moon Boot.


Moon Boot в SneakerStudio


Ако търсите солидни обувки, които също ще ви позволят да добавите цвят към сивите зимни творения, разгледайте нашето предложение за снежни ботуши Moon Boot и Moon Boot деца. В SneakerStudio сме подготвили за вас богат избор от "лунни ботуши", чийто силует е разпознаваем в цял свят. Благодарение на оригиналните модели ще си осигурите модерен външен вид, както и топлинен комфорт и удобство при трудни метеорологични условия. На ваше разположение имате много варианти с различна естетика, така че лесно можете да намерите нещо, което отговаря на вашите индивидуални вкусове също Moon Boot детски.


Нашата оферта включва още: Дамски ботуши Moon Boot

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel