Converse - обувки, кецове дрехи и аксесоари

Броят на намерените продукти: 324
Трудно е да се намери втора марка толкова вкоренена в поп културата като Converse кецове. Маратонките на този производител покориха (и все още покоряват!) Баскетболни игрища, рок сцени и декори от най-големите холивудски филмови хитове. Тези обувки идентифицираха хора, принадлежащи към различни субкултури и им позволяваха да изразят своята бунтарска природа. Днес те изкушават с всичко, което е неразривно свързано с тях – със собствената им история. Те се носят както от млади хора, така и от възрастни хора, които ценят оригиналния стил. Поради тази причина в богатото предложение на SneakerStudio всеки ще намери чифт Converse кецове, идеално съобразени с неговите индивидуални вкусове и нужди.

Маратонки Converse - разнообразен асортимент в магазин SneakerStudio


Независимо дали се интересувате от високи обувки Converse или класически маратонки, в богатия асортимент на нашия магазин ще намерите идеалния чифт за себе си. Производителят предлага маратонки, изработени от различни материали. Така че можете да вземете конверс кецове кожа или модели от деним или велур. Марката предлага и голямо разнообразие по отношение на моделите. Ако се интересувате от универсални решения, посегнете към гладък базов модел. Въпреки това, ако искате да експериментирате малко, можете да изберете маратонки, украсени с нещо повече от емблематичната звезда. Converse предлага най-богатия избор по отношение на цветовата палитра – маратонките буквално приемат всички цветове на дъгата.


Най-популярните модели обувки Converse


Въпреки че Converse се свързва преди всичко с легендарните маратонки, той има много повече в предложението си. Тук можем да намерим както високи, изолирани ботуши за зимата, така и ниски, кожени маратонки. Най-популярни са обувките от колекцията Converse All Star (особено легендарния Chuck Taylor All Star) и Converse One Star. Въпреки че историята им започва на баскетболните арени, те бързо намират своя път в уличната мода. Основното им предимство е тяхната гъвкавост, благодарение на която са идеални за различни видове ежедневен стайлинг. В допълнение към маратонките, ежедневните тоалети ще бъдат допълнени, наред с други, от маратонки Converse Fastbreak Hi Snake. Богата гама от маратонки Converse позволява на всеки да избере модел, който идеално отговаря на неговия индивидуален стил.


Converse - не само обувки


Гамата SneakerStudio включва не само обувки Converse. Ще намерите и други продукти като дрехи и практични аксесоари. Ако търсите модерни тениски, шапки или раници, вие сте попаднали на правилното място! Абсолютно задължителен в гардероба на всеки кецове е суичърът Converse. Тя също ви очаква в предложението на нашия магазин!


Покорете града с Converse!


Когато Marquis Mills Converse отвори фабриката си през 1908 г., той не можеше да знае, че маратонките му един ден ще завладеят света, превръщайки се в икона. Не! Обувките на тази марка са оцелели през цялото това време в почти непроменен вид. Следователно моделът Chuck Taylor All Star не може да се нарече другояче освен жива легенда. И вече имате своя чифт? Ако все още не, ние ви насърчаваме да пазарувате!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel