Champion - облекло

Броят на намерените продукти: 224

Дрехите, които носим всеки ден, са нещо, което ни определя, показва нашия стил и предпочитания. Високо качество, комфорт и интересен дизайн са трите най-важни неща по отношение на гардероба, които характеризират една от най-популярните марки на пазара, а именно Champion. Преди сто години никой не е очаквал, че незабележимата компания на двама братя от Рочестър ще постигне такъв успех. Историята на стилните суичъри, тениски, бански костюми и много други дрехи, които се предлагат в нашата оферта, наподобява американската мечта, показвайки, че упоритата работа, съчетана със страст, има шанс за голям успех. Проверете какво можете да очаквате от продуктите от нашето предложение!


Champion - облекло с история


Историята на марката Champion започва през 1919 г., когато братята Файнблум основават семеен бизнес за шиене на дрехи и производство на тъкани. Благодарение на отличното качество на всеки продукт, както и вниманието към най-малките детайли, братята успяха да установят сътрудничество с екипа на Мичиганския университет. Този договор се оказа ключът към успеха на марката Champion. През 30-те години името на компанията е променено на Champion Knitting Mills Inc. Поради нарастващата популярност беше решено да се въведе специално работно облекло, предназначено за използване при ниски температури. Скоро след това в Champion Knitting Mills Inc. стойността е призната от Военната академия на САЩ. Това съоръжение оборудва своите ученици с тренировъчно облекло от братята Фейнблум. През годините логото на марката се променя многократно. Характеристиката "C", която сега третираме като синоним на марката, се появява едва през 50-те години на миналия век.


Дрехи, изпълнени със страст и добър стил


Нашият магазин предлага продукти, които осигуряват отлична подкрепа по време на спортни борби. Това се дължи основно на висококачествените материали, които позволяват на кожата да диша по време на най-интензивните упражнения. Дрехите от тази категория са насочени не само към спортните изроди. Champion е марка, дълбоко вкоренена в уличното облекло, поради което отделните дрехи са модерно допълнение към ежедневния стил. Заложете на Champion и не се страхувайте да посегнете към най-доброто!


Champion обувки, суичъри, якета и тениски


Ако се чудите какви дрехи са включени в тази категория на нашия магазин, ще се радвате да разберете, че изборът на дрехи е много широк. Сред наличните артикули ще намерите блузи Champion, в дамски и мъжки варианти. На ваше разположение са също шорти и якета. Суичърът Champion също е продукт, който много потребители оценяват. Можете да го намерите в нашия магазин в множество варианти с различни кройки и цветове.


Champion в офертата на SneakerStudio


Магазин SneakerStudio предлага не само модерни тениски, суичъри, панталони и якета, но и Champion аксесоари като чорапи. Забележителни са и едноделните бански, които се свързват с култовия сериал "Слънчев патрул". Носталгично връщане към миналото? Всичко е възможно с Champion! Моля!


Нашата оферта включва още: Champion мъжко облекло | Champion дамски дрехи

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel