Мъжки зимни якета

Броят на намерените продукти: 183

мъжки зимни якета

Когато първите студове ударят два пъти по-силно, единствената надежда за малко топлина е мъжкото зимно яке. Всеки от нас трябва да има поне един приличен модел в гардероба, който ще предпазва от замръзване и променящи се метеорологични условия: дъжд и сняг.


Мъжко зимно яке - запознайте се с топ марките


Мъжки зимни якета налични в офертата на SneakerStudio се характеризират с доста прости кройки и минималистичен дизайн. Благодарение на това можете да се наслаждавате на предимствата им през цялата зима, без да ограничавате използването им само до спортни или ежедневни тоалети.


Можете да носите същото мъжко зимно яке на работа, на фитнес или на бягство през уикенда извън града. Основното предимство на продуктите е използването на най-висококачествени материали, които осигуряват на потребителите топлина и комфорт дори по време на целодневни зимни дейности.


Дизайн на мъжки зимни якета The North Face Формата им наподобява емблематичните жилетки на тази марка и очевидно са вдъхновени от ретро модата. Това облекло балансира на границата на свободното улично облекло и спортните решения. Изборът на продукти от този производител гарантира, че универсалният, вечен модел ще бъде идеален за ежедневна употреба, както и в екстремни условия.


Зимни якета: мъжки модели oversize


Гамата SneakerStudio включва и мъжки зимни якета с ясно увеличена кройка и ежедневна визия. Доста спортният характер на продукта го прави отлична основа за напълно ежедневни стилизации.


Мъжки зимни якета имат висока яка и качулка с шнур, което е страхотна защита срещу зимни виелици. Тяхното предимство и особеност, която ги отличава от популярните пухени якета, са и многобройните джобове. През зимата е изключително полезен актив. Благодарение на него най-необходимите предмети винаги ще са под ръка и раници вече няма да е необходим аксесоар. Използването на висококачествени материали от своя страна ще направи зимните дъждове и ветрове устойчиви за вас.


Добре, мъжко зимно яке - какво да запомните?


Изборът на подходящо връхно облекло не е шега, особено когато става въпрос за зимни дрехи.


ДКогато избирате модел за следващите сезони, не забравяйте, че:


  • дрехите трябва да гарантират топлинен комфорт и да предпазват безупречно от вятър и дъжд,
  • модел с топла подплата, качулка и джобове е компромис между комфорт и използваемост на продукта. Благодарение на такива свойства няма да се страхувате от капризи на времето.
  • Преди да купите, уверете се, че мъжкото зимно яке е с високо ниво на водоустойчивост. Струва си да се обърне внимание и на ветроустойчивостта: гъвкавата, поддържаща температурата мембрана е идеалното решение за зимата, когато най-голям дискомфорт причиняват ледените взривове, проникващи под дрехите.

Дизайнерски зимни якета за мъже


Когато избирате зимно яке за мъже, не е нужно да давате приоритет на функционалността на модела пред неговия дизайн. SneakerStudio предлага връхни дрехи както в икономичен, така и в дизайнерски вариант, пълен със стилни решения.


Нашите зимни мъжки якета са прости кройки, базирани на спортни решения, които преди всичко осигуряват отлична топлоизолация, но също така: поддържат пълни двигателни умения и не ограничават движенията. Страхотни примери за марки, използващи решения, базирани на спортната динамика, са: Napapijri, Filling Pieces i Carhartt WIP.


Зимни якета за активни хора и други


Както и мъжки зимни ботуши връхните дрехи също трябва да присъстват в гардероба ви в поне две издания. Едно мъжко зимно яке трябва да е предназначено за ежедневна употреба. В ежедневните мъжки стилизации изберете леки и компактни, които изискват компания зимна шапка.


Ако прекарвате времето си активно навън, в гардероба ви трябва да се появи вторият вид мъжко зимно яке, предназначено за активни хора. Дълги зимни якета и малко по-къси модели с дължина до кръста за тези, които не се свенят да ходят по заснежени планински върхове или обичат ежеседмичните, уикенд пътувания извън града, ще ви стоплят дори при такива екстремни условия.


Колекциите на гореспоменатата марка The North Face, отличаващи се с уникалните си полезни стойности, ще свършат чудесна работа като спортно зимно яке за мъже. Като първоначално зимно яке, мъжката парка с качулка, гарнирана с козина, ще бъде перфектна - нейната кройка, характерна за палтото, много благоприятно ще се слее с ежедневни и полуофициални стилизации, включително например мъжки зимни ботуши, приталени панталони и топли мъжки пуловери - класически, носени над главата или меки жилетки.


Мъжки зимни якета в SneakerStudio


Нашият онлайн магазин предлага мъжки зимни якета в различни стилове, вариращи от кройки в тенденцията на urban design, както и приглушена, практична спортна елегантност.


В предложението на SneakerStudio всеки мъж, независимо от неговия вкус, ще намери връхни дрехи, които са напълно подходящи за неговите нужди. Разберете какво сме подготвили за вас и подгответе гардероба си за зимата.

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel