adidas Performance

Броят на намерените продукти: 39

Линията adidas Performance е уникална колекция, специално предназначена за клиенти със спортни амбиции и ентусиазирани почитатели на активния начин на живот. Ако искате да стъпвате уверено, независимо в каква спортна дисциплина се готвите, изберете чифт от колекцията Performance. В асортимента на SneakerStudio можете да откриете маратонки, произведени от висококачествени иновативни материали, които очароват с уникалния си дизайн. Обувките adidas Performance се отличават с разнообразие от флуоресцентни цветове. Ако предпочитате класически външен вид, не се безпокойте – ще откриете идеален чифт и за вас. Някои от моделите, налични в уеб сайта SneakerStudio, са снабдени с гранулирана термопластична полиуретанова пяна (Boost). Тя връща енергията при всяка стъпка, допринасяйки още по-ефективно за вашите резултати!

 


Бизнес план, изпълнен на 100% – кратка история на бранда adidas


Брандът adidas е създаден през 1949 г. Той е основан от Адолф Даслер – германски предприемач. От самото начало неговата цел е да промени революционно пазара. И той успява – обувките adidas наистина променят правилата на играта, защото те се произвеждат от здрави материали, за да предпазват краката от всевъзможни травми. Маратонките стават любим продукт както на професионални, така и на начинаещи спортисти. Такива обувки са носили (и продължават да носят) най-големите звезди. Брандът adidas разчита на постоянното развитие, ентусиазма и перфекционизма, които са го превърнали в една от най-разпознаваемите компании в света. Нейните иновативни продукти се отличават с уникален дизайн и материали, които постоянно се усъвършенстват за създаването на най-добрите обувки, облекла и аксесоари.


Постигнете всичките си цели с обувките adidas Performance – налични в магазина SneakerStudio


Всеки спортист се нуждае от специална екипировка, за да се развива и да реализира успехи. Маратонките adidas Performance – идеални обувки, за да бъдете в крак с вашите увлечения. Разгледайте асортимента на SneakerStudio и изберете чифт, който отговаря на вашите нужди. Ако търсите спортен екип за тренировки, не пропускайте да видите изгодните предложения за спортни облекла в нашата секция за adidas Performance.

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel