Red Wing Мъжки

Броят на намерените продукти: 20

Red Wing е американска марка обувки, която има собствена фабрика за кожа (S.B Foot Tannery). Благодарение на това получава собствен материал за производство на обувки – и това му позволява да поддържа високо качество на всички продукти, налични на пазара. Марката е много привързана към собствената си история и проекти, които видяха бял свят през 20-те или 70-те години - на тяхна основа се създават все повече перли, които печелят предани фенове по целия свят. Кой знае, може би скоро ще си един от тях?


Да живее традицията - за историята на марката Red Wing


Red Wing е основан от Charles Beckman – човек с визия. Той искаше да улесни работниците да вършат тежката физическа работа, с която се борят ежедневно. Затова той решава да създаде за тях издръжливи, но преди всичко удобни обувки, в които да работят дълго и ефективно. Бекман беше идеалист - което през 1905 г. беше по-трудно, отколкото днес. Миньорите, фермерите и дървосекачите тръгнаха първи, но скоро се оказа, че търсенето е много по-голямо. Работниците в Съединените щати оцениха новите обувки. Благодарение на това компанията Red Wing започна да се развива не само в САЩ, но и на чуждестранни пазари. И до днес черпи шепи от своята история и традиция. Много идеи за нови модели бяха вдъхновени от класически дизайни, които нашумяха през 20-ти век.


Мъжки обувки Red Wing - за всеки, който цени елегантността


Мъжки обувки Red Wing привличат вниманието преди всичко с елегантния си характер. Те се характеризират с класически силуети и минималистичен завършек с вкус. В тях огромна роля играе висококачествената кожа, която изглежда страхотно в дизайна на тази марка. Обувките пасват идеално на различни видове тоалети – от ежедневни до по-официални, дори полуофициални. Изглежда страхотно в комбинация с елегантния ежедневен стил - например в тоалети, състоящи се от приталени дънки и риза с яка.


Мъжки обувки на американска марка ще бъдат полезни в много различни ситуации. Можете да ги носите в офиса или университета, но също така ще работят добре като част от по-оригинален тоалет. Независимо дали отивате на корпоративно събитие или клуб с приятели, ще се възползвате страхотно от кожените модели Red Wing!


Кожени обувки за всеки


В асортимента на Red Wing има по нещо за всеки. Класическите кожени обувки са много популярни сред мъжете по целия свят, без значение кой какъв стил носи. Този тип обувки пасват на различни тоалети – от класически до по-екстравагантни в милитари стил или по-традиционна визия на работно облекло. Следователно продуктите на Red Wing ще задоволят всеки вкус.


Нашият онлайн магазин предлага различни модели мъжки обувки Red Wing. Ако харесвате традиционните решения, изберете един от кафявите или черните варианти - лесно можете да ги интегрирате в любимите си творения. Ако пък обичате да привличате вниманието, асортиментът включва и червени или тъмносини модели.


Можете да намерите обувки Red Wing в нашия онлайн магазин SneakerStudio.bg


Ако търсите обувки, които се отличават с отлично качество от конкурентните продукти, не можете да намерите по-добро място. В магазин SneakerStudio.bg ще намерите много модели обувки Red Wing - американски модел на издръжливост и надеждност. Инвестирайте и вижте какво е да носиш (почти) неразрушими обувки!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel