Onitsuka Tiger Мъжки

Броят на намерените продукти: 9

Мъжки обувки Onitsuka Tiger датират от 1949 г. Ето защо тяхната забележителна линия и перфектно очертан интериор заслужават своето уникално място в света на уличното облекло. Основана в Япония от Kihachiro Onitsuka, марката от самото начало имаше висока цел: да вдъхновява и насърчава радостта и свободата за следвоенната младеж. Onitsuka Tiger и мъжките обувки се превърнаха в синоним на свобода, спортен дух и надежда. Проверете какво мъжки обувки на този производител можете да намерите в SneakerStudio!


Марка в началото Onitsuka Tiger произвежда само обувки за спортисти: за футбол, баскетбол, волейбол, бягане, бойни изкуства, тенис, голф, борба и дори за мажоретки. Въпреки че днес марката е част от корпорация ASICS, все още можете да намерите - също и в SneakerStudio – oldschool модели, познати от предишната гама на компанията.


Ориентирайте се по улиците


Японският производител полага всички усилия, за да гарантира, че потребителите на неговите обувки се радват на пълен комфорт. Иновативните технологии, използвани в мъжките обувки Onitsuka Tiger, ви позволяват да се отдадете на всяка физическа активност с пълна грижа за краката си. Маратонките ги предпазват от опасни наранявания и контузии, което ги прави идеални за практикуване дори на най-взискателните спортове.


Производителят се погрижи за отличното поглъщане на ударите на обувките, включително оборудването на стелките им със система от гел възглавници. Благодарение на подходящото профилиране на мъжките обувки Onitsuka Tiger, продуктите на тази марка гарантират стабилизирането на стъпалото, което се изразява в по-голям комфорт по време на физически дейности.


Onitsuka Tiger - мъжки обувки с нотка на oldschool


Интересен факт е колко популярен е емблематичният модел Mexico 66, който може да се намери в предложението за мъжки маратонки Onitsuka Tiger. Това е проект, който помни времената на корпоративната независимост, преди да бъде основана ASICS. Mexico 66 е определението за стила на старото училище: равна подметка, динамични детайли и атрактивни цветове. Външният му вид е толкова универсален, че успешно ще допълни всеки ежедневен тоалет. Струва си да се запознаете по-отблизо с този модел. От една страна, това е гаранция за комфорт, от друга, изглежда страхотно. Но това не е всичко. Стойността му се дължи и на историята на марката Onitsuka Tiger и нейния ретро характер.


Мъжки обувки Onitsuka Tiger в SneakerStudio


В асортимента на нашия онлайн магазин ще намерите богат избор от мъжки обувки Onitsuka Tiger. Предлагат се в множество цветови варианти, така че можете лесно да ги интегрирате в любимите си творения. Те са идеалните обувки за ежедневна употреба - леки са, удобни и прилепват добре към краката ви. Еластични подметки гарантират сензационно омекотяване, което се изразява в максимален комфорт - дори по време на целодневни дейности няма да се чувствате уморени.


Зад успеха на марката стои и техният вечен силует. Независимо дали е от мъжки род или дамски обувки Onitsuka Tiger, перфектно профилираната им подметка и меката стелка ще осигурят най-голям комфорт при физическо натоварване. Класическата форма на обувките е и универсален аксесоар, който се вписва идеално в ежедневните, градски тоалети. Той е идеалният избор за тези, които държат на универсалните обувки – ненатрапчиви, но перфектно подчертаващи различни тоалети. Благодарение на това решение можете да носите едни и същи обувки за университет или работа, както и за разходка из града.


Вижте най-добрите модели на марката


Ако искате универсални обувки, изберете черни или бели обувки Onitsuka Tiger. Можете лесно да ги съчетаете с всяко облекло. Ако обаче харесвате малко повече екстравагантност, изберете някой от цветните модели на японския производител. Например, червените и сините варианти са много популярни. Те са страхотни, когато искате да полудеете и да получите малко внимание.


Мъжки обувки Onitsuka Tiger е страхотно качество на достъпна цена. Запознайте се с предложението на тази марка, налично в магазин SneakerStudio, и изберете модела за себе си!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel