hoka one one Мъжки

Броят на намерените продукти: 38

Джогингът е вашата страст. Дори бягате по няколко маратона годишно. Или може би просто искате да започнете своето приключение с бягане? Обувките Hoka One One ще работят във всеки един от тези случаи! Това са така наречените максималистични маратонки, които осигуряват отлична амортизация и еластичност на движенията. Това се дължи на уникалната геометрия на подметката, която от своя страна има повече обем и отразяваща пяна, както и по-ниска плътност от стандартните маратонки. Разгледайте предложението на обувки от този производител в магазин SneakerStudio! Включва както дамски, така и мъжки модели в различни варианти и цветове.


Hoka One One - Вашият надежден партньор в тренировките и всеки ден


Марката Hoka One One е създадена през 2009 г. във Франция. Основана е от двама бивши служители на компанията Salomon, която произвежда дрехи, обувки и други аксесоари за бягане. Господата използваха знанията си, за да създадат маратонки, които сега са признати от бегачите по целия свят. Експертите са съгласни, че Hoka One One революционизира пазара на спортни обувки. Всичко благодарение на съотношението на лекотата на обувката към дебелината на нейната подметка и възглавницата.


Интересното е, че както признават самите производители на обувки, те са били вдъхновени от планинските велосипеди. Защо? Тъй като тези велосипеди се движат по много труден терен, те минимизират ударите без никакви проблеми. Точно като обсъждания тип обувки за бягане, които минимизират мускулното напрежение по време на тренировка и помагат за намаляване на ефектите от умората.


Любопитствата, свързани с тези обувки обаче, не свършват дотук. Време е да кажем няколко думи за доста мистериозното име на компанията. Оказва се, че идва от езика на маорите, говорен от коренното население на Нова Зеландия. "Onay" "Onay" в него означава "Време за летене". Говори много за обувките Hoka, нали?


За мен ли са тези маратонки?


Създателите на Hoka One One признават, че са създали компанията, защото, вдъхновени от планинските пътеки, са искали да създадат обувки, които да увеличат издръжливостта на бегачите по време на състезания. Те искаха да постигнат това, като проектират обувки, които биха позволили по-бързо спускане от планината. Те обаче постигнаха много по-всеобхватен ефект, като създадоха обувки, които работят страхотно по всеки от маршрутите - градски, планински, равни...


Не е трудно да се заключи, че Hoka One One е обувки за всички бегачи. Те ще бъдат надеждна опора на всякакъв тип земя и ще се адаптират към всеки тип крак.


Техният интригуващ дизайн също е важен. За какъв цвят и шарка мечтаете? Уверяваме ви, че можете да избирате от тях!


В заключени – какви са характеристиките на маратонките Hoka One One?


Преди всичко:


  • Технология cushioned midsole, която осигурява изключителен комфорт и стабилност.
  • Технологията Meta-Rocker, т.е. уникалната геометрия на подметката, заедно с конструкцията на макарите, поддържащи естествената стъпка на бегача.

Технология Active Foot Frame, тоест конструкцията на подметката, състояща се в увеличаване на ръбовете около стъпалото. Именно това дава усещането за връзка с обувките и прави обувките на този производител перфектни за всички бегачи.

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel