Carhartt WIP

Броят на намерените продукти: 284

Carhartt WIP е една от най-големите марки на пазара на улично облекло. Историята му (както и в много други случаи) е свързана с ... работно облекло. Днес това е не само модна марка, но и цялата среда и субкултура. Искате ли да разберете какъв е феноменът на Carhartt WIP? След това разгледайте тази категория! Гарантираме ви, че в SneakerStudio.bg ще намерите точно това, от което се нуждаете!


Страхотно начало или няколко думи за историята


началото на мъжката колекция Carhartt WIP датира от 1889 г., когато известен Хамилтън Кархарт купува шевни машини и наема петима работници, които трябваше да произвеждат дрехи за работници. Както вероятно се досещате, артикулите тук бяха основно дънкови гащеризони и платно, твърдо и твърдо на допир („duck“). "Duck" много бързо се превърна в корпоративен материал на Carhartt WIP. Началото обаче не беше толкова обещаващо, колкото Хамилтън предполагаше. Той беше спасен от подходяща реакция на провалите, а именно... просто проучване на пазара.


Предприемачът попита директно работниците от какво имат нужда и благодарение на това успя да стане. Въз основа на това проучване на пазара беше представена напълно различна продуктова гама, благодарение на която компанията започна да се развива динамично, като по този начин нараства в сила.


Началото на уличното облекло на Carhartt WIP


Въпреки многото пречки, марката успя да се задържи на пазара и до днес. През 80-те години марката тръгва по улиците на Ню Йорк. Облеклото Мъжки на Carhartt е особено харесвано от рапърите. Има едно любопитство от 90-те, свързано с това.Става дума за тристранна колаборация Stussy x Carhartt x Tommy Boy, колекция, която е създадена благодарение на сътрудничеството на една улично облекло легенда с музиканти.


WIP, т.е. Work in Progress


Благодарение на нарастващата популярност на марката, причинена и от популяризирането й в музикални видеоклипове, търсенето на Мъжки тениски Carhartt WIP се е увеличило значително не само в САЩ, но и в Европа. Човекът, който трябва да бъде споменат без съмнение, е Edwin Faeh, който основа дистрибуцията Big Star с брат си близнак Лорин през 1974 г. През 1994 г. предприемачът се пенсионира, като по този начин се раздели с марката. След това основава нова компания – Work In Progress, която в момента е единственият дистрибутор на марката Carhatt в цяла Европа.


Carhartt WIP в SneakerStudio


Ако търсите оригинално облекло, продуктите на Carhartt WIP са отговорът на вашите нужди. Поддържани в уличен стил, те радват със солидна изработка и използване на издръжливи материали. Техният дизайн определено се откроява от конкурентните марки. Асортиментът на нашия онлайн магазин включва, между другото, удобни мъжки тениски, суичъри, панталони, както и редица практични аксесоари, като сашета, раници и различни шапки. Вижте какво сме подготвили за вас и допълнете гардероба си с модерни продукти!


Искате ли да научите повече за Carhartt WIP? Разгледайте нашия блог, където ще намерите много интересни статии за марките за улично облекло! Междувременно... вижте продуктите за дизайн на Carhartt WIP!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel