ADIDAS PERFORMANCE

Броят на намерените продукти: 78
12

adidas Performance е специална линия, предназначена за спортисти. Отличителните й качества са иновативната технология и изтънчен стил. Продуктите са идеални за онези, които очакват спортната екипировка да бъде безусловно надеждна. И жени, и мъже ще открият своя идеален чифт сред нашия богат асортимент от adidas Performance. Иновативната технология, използвана в тези обувки, гарантира удобството на онзи, който ги носи, по време на тренировка или участие в състезание. Дамските и мъжките обувки adidas Performance са създадени за използване в различни видове спорт, като например бягане, футбол или физически упражнения. 

 

adidas Performance – най-добрите обувки за спортисти

 

Линията adidas Performance е разработена с мисъл за спортистите. Отделните продукти се различават според предназначението, тоест спортната дисциплина, но всичките са много издръжливи и функционални. Използваните технологии гарантират пълна безопасност и стабилно положение на крака. Пример за безупречен продукт от линията adidas Performance са маратонките adidas Ultraboost. Можете да намерите последните модели от тези професионални обувки в нашия магазин. Подметките връщат енергията при всяка стъпка, ходилото придава стабилност върху взискателни повърхности, а отличната текстилна горна част позволява на краката да дишат без затруднение.

 

adidas Performance – пълна екипировка за спортиста

 

Основен акцент в асортимента на магазина SneakerStudio са спортните обувки, включително продуктите adidas Ultraboost и висококачествени джапанки. Производителят обаче предлага много повече, тъй като adidas Performance включва не само обувки, но и спортни облекла. Дрехите Ultraboost са високоефективни и трайни. Също като обувките, те осигуряват комфорт по време на тренировка, като отвеждат потта и помагат на тялото да диша. Продуктите adidas Performance са леки и в същото време износоустойчиви дори при неблагоприятни условия. Налични в множество различни разцветки, тези спортни облекла не само ще ви служат добре при тренировка, но и ще изглеждат впечатляващо.

 

 

Силната позиция на бранда е стимул за германските дизайнери да не почиват върху лаврите си. Те биха могли просто да пускат повторно прочути в миналото продуктови линии (маратонките, популярни сред рапърите през 80-те години, днес се радват на нов успех) и да печелят пари, преработвайки стари идеи. Вместо това обаче те се стремят към нещо повече – което е може би изненадващо в света на модата, – и постигат революционен напредък. Линията adidas Performance се появи на пазара през 2004 г. благодарение на сътрудничеството с британската модна дизайнерка Стела Маккартни. Тя бързо набра популярност и очарова почитателите на модата с комбинацията между спортни обувки и модния свят. Тази нова тенденция се превърна в норма, посрещната с радост както от спортните натури, така и от дамите, които държат да са в крак с последните модни течения.

 

В нашия магазин ще намерите също: мъжки обувки adidas Performance | дамски обувки adidas Performance

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel