• Аксесоари
      • Слънчеви очила

Марка MYKITA

Брой избрани продукти: 6
Mykita

Mykita е известна германска марка за очила и слънчеви очила, основана през 2003 г. в Берлин, Германия. Марката е позната с иновативния си дизайн, високото качество на използваните материали и модерните технологии, използвани при производството на очилата.

марка Mykita
популярни
Пол
Размер
Цвят
Цена
-49%
Слънчеви очила Mykita Nis в черно
Слънчеви очила Mykita Nis
Текуща цена:
500.90 лв.
Редовна цена: 999.00 лв.
Най-ниска цена за последните 30 дни: 999.00 лв.
-40%
Слънчеви очила Mykita Callum в черно 10079869.BLACK
Слънчеви очила Mykita Callum
Текуща цена:
478.90 лв.
Редовна цена: 799.90 лв.
Най-ниска цена за последните 30 дни: 559.90 лв.
-50%
Слънчеви очила Mykita Duane в сребристо
Слънчеви очила Mykita Duane
Текуща цена:
444.90 лв.
Редовна цена: 899.90 лв.
Най-ниска цена за последните 30 дни: 899.90 лв.
-40%
Слънчеви очила Mykita Borga в черно 10029767.MATTE.BLACK
Слънчеви очила Mykita Borga
Текуща цена:
508.90 лв.
Редовна цена: 849.90 лв.
Най-ниска цена за последните 30 дни: 594.90 лв.
-38%
Слънчеви очила Mykita Felix в златисто
Слънчеви очила Mykita Felix
Текуща цена:
463.90 лв.
Редовна цена: 759.90 лв.
Най-ниска цена за последните 30 дни: 535.90 лв.
-40%
Слънчеви очила Mykita Riley в черно
Слънчеви очила Mykita Riley
Текуща цена:
478.90 лв.
Редовна цена: 799.90 лв.
Най-ниска цена за последните 30 дни: 559.90 лв.

Възходът на марката MYKITA: Историята зад глобалния успех

MYKITA, основана в Берлин през 2003 година, представлява иновативен подход към модата и аксесоарите. От скромното начало на марката до нейния световен успех, MYKITA продължава да впечатлява със своя стил и иновации. Основният фокус на марката е върху дизайна и качеството на продуктите, които предлага на своите клиенти.

Иновации и перфекция: Дизайнът на MYKITA в детайли

Иновациите са ключов елемент в дизайна на MYKITA. Компанията използва най-новите технологии и материали, за да създаде продукти, които не само са модерни, но и функционални. Вниманието към детайлите е от съществено значение за марката, като всяко парче от колекциите й се явява като произведение на изкуството. Всеки елемент от очилата, от рамките до покритието на лещите, е предмет на внимателен дизайн и изследване, за да се гарантира най-доброто качество и комфорт за клиентите.

Разнообразие и стил: Колекциите на МИКИТА за всеки вкус

Марка MYKITA предлага голямо разнообразие от продукти, които отговарят на различните вкусове и предпочитания на клиентите си. От класически до модерни дизайни, от диоптрични очила до слънчеви очила, всяка колекция на марката е уникална и индивидуална. Специализираните колекции, създадени за различни стилове и нужди, правят един от водещите производители на слънчеви очила Mykita.

Защита и елегантност: Слънчевите очила Mykita като символ на модерност

Слънчевите очила на МИКИТА са не само моден аксесоар, но и важен елемент за защита от вредните UV лъчи на слънцето. Те са изработени с висококачествени материали и съобразени с последните тенденции в модата. Изключителните дизайни и вниманието към детайлите правят слънчеви очила на MYKITA предпочитан избор за тези, които ценят комбинацията от стил и функционалност.

Продължение на успеха: Иновативният дух на MYKITA

MYKITA марка продължава да иновира и да разширява своите граници в света на модата и аксесоарите. С творческите си идеи и стремежа си към перфекция, марката остава верен представител на модерния дух и индивидуалността. Със своя единствен дизайн и уникални продукти, MYKITA продължава да привлича вниманието на световната общност на модата.

MYKITA съчетава иновации, перфекция и стил във всеки свой продукт, като така създава нещо уникално и неповторимо. Със своя ангажимент към качеството и дизайна, марката продължава да бъде предпочитан избор сред модните ентусиасти и стилни индивиди. С непрекъснатото си стремеж към съвършенство, MYKITA е водеща сила в индустрията на модата и аксесоарите, поставяйки стандартите за качество и иновации.