Inuikii Обувки

Броят на намерените продукти: 91

Всички продукти на Inuikii се произвеждат в Швейцария и по-точно в столицата на тази страна - Цюрих. Марката доказва, че абсолютният ангажимент към качеството е ключов при производството на зимни обувки. Отговорността е ключът към марката – снежните ботуши на Inuikii са ръчно шити. Най-добрите стандарти и високото ниво са свързани със знания, постоянно обновяващи се и разширявани – затова марката следва световните тенденции и създава свои собствени – авангардни, неочевидни, екстравагантни.


Луди хора, които обичат студа и студа с безмилостна любов - за марката Inuikii


Компанията Inuikii стартира през 2012 г. В началото това беше семеен бизнес, а след това се превърна в процъфтяваща марка с лоялни последователи на своите фенове. Беше толкова голям, че марката разшири портфолиото си - отначало се фокусираха само върху зимните ботуши, след това дойдоха мъжки чехли и дамски и маратонки.


Обувки Inuikii - гаранция за качество


Въпреки с течение на времето обувките Inuikii остават символ на качество - ключът е подборът на материали и подходящото профилиране на обувките според нуждите на потребителя. Вдъхновението на създателя на марката Inuikii черпи от зимни пейзажи, арктически вятър, който удря лицето и отрицателни температури.


Благодарение на подобни преживявания бяха създадени уникални дамски снежни ботуши Inuikii които са техният водещ продукт. Това е отразено в името на компанията, което се състои от две части: inu – привлекателен, ikii – студен. Марката има заслуга в швейцарско-шведско сътрудничество - с Петер Форсберг и Никол Нордин.


Inuikii в SneakerStudio.bg - опознайте швейцарското качество


Няма по-взискателно време за краката ни от виелица, сняг и мразовит вятър. Ако искате да преживеете безопасно зимата и в същото време да не се откажете от всички допълнителни дейности (защото разбират топло одеяло или чай), изберете Inuikii!> Сърдечно ви каним да се запознаете с нашата оферта за обувки на швейцарска марка, достъпна на SneakerStudio.bg.

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel