Asics Gel - обувки

Броят на намерените продукти: 50
12

Обувки и маратонки Asics е отличен избор за всеки, който иска да води активен начин на живот. Маратонките на тази марка често са първият избор на спортисти – както професионални, така и любители. Не е изненадващо - обувките на този японски производител се отличават с отлични параметри. Съвременните технологии повишават нивото на комфорт по време на бягане и гарантират хигиена и безопасност на краката по време на движение. В същото време обувките изглеждат страхотно, което ги прави и просто избрани като допълнение към ежедневния стайлинг. В магазин SneakerStudio ще откриете множество модели обувки Asics Gel.


Asics Gel обувки за волейбол и бягане


Благодарение на използването на иновативни технологии, обувките и Asics маратонки са идеални за спорт. Едни от най-популярните модели са Asics за волейбол и бягане. Всичко благодарение на използването на системата за амортизация на GEL в тях. Подметката дава енергия с всяка стъпка и предпазва ползвателя от опасни наранявания или наранявания. С всички тези предимства Asics GEL остава наистина лек. Това е изключително важно при всеки маршрут за джогинг. Неслучайно японската марка се ръководи от мотото „здрав дух в здраво тяло“. В обувките на този производител наистина можете безопасно и комфортно да се отдадете на любимите си спортни дисциплини.


Маратонки Asics - атрактивен дизайн


Времената, когато можеше да тичаш из града, без да се притесняваш, че ще те наблюдават и съдят, отдавна са отминали (или може би никога не са съществували). В днешно време е трудно да бягаш със стара тениска и износени адици. Вече не става въпрос само за спорта и здравето. Важно е също да проявявате собствения си начин на живот и да третирате бягането като възможност да се представите. Следователно облеклото трябва да изглежда професионално и обувките трябва да съответстват на него. Предлаганите в нашия магазин продукти Asics лесно ще отговорят на тези условия. Са налични Asics Дамски обувкив различни цветови варианти и привличат погледите с атрактивни детайли. Предлагаме и нещо за мъже. Мъжки обувки Asics ще отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти, а всеки гардероб със сигурност ще има нужда от поне един чифт такива професионални обувки с безупречен външен вид.

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel