adidas Performance

Броят на намерените продукти: 40

Брандът adidas не се нуждае от представяне. Заслужил е любовта ви със своето високо качество, емблематичните три ивици и отличен комфорт при носене. В adidas вършат фантастична работа – натрупали са многогодишен опит, спечелили са доверието на най-изтъкнатите звезди на спорта и произвеждат култови модели, които не губят своята актуалност. Търсите модни обувки за по-впечатляващ стил? Не търсете повече! Изберете обувки от колекцията adidas Performance!

 


Поглед към миналото – да поговорим за самото начало


Всичко започва през 1924 г., когато братята Даслер решават да отворят фабрика за обувки. Първият успех ги спохожда само 4 години по-късно, когато германската лекоатлетка Лина Радке поставя световен рекорд по бягане на 800 м – обута с произведени от тях обувки. От началото на Втората световна война adidas започва да произвежда обувки за войници.


През 1948 г. братята Даслер се разбират да тръгнат по различни пътища. Година по-късно един от братята, Адолф, създава бранд с прочутите три ивици. Марката продължава да жъне успехи, най-вече благодарение на спортистите, които разнасят нейната слава. В края на 60-те години Адолф Даслер представя първия спортен екип adidas, а през 1970 г. създава дизайна на първата футболна топка adidas за Световната купа на ФИФА.


adidas Performance – предпочитана линия на всички страстни почитатели на модата


Въпреки че брандът е спечелил добри пазарни позиции (които запазва и днес!), дизайнерите на adidas не почиват на своите лаври. Те постоянно търсят нови решения, които да удовлетворят клиентите. Линията adidas Performance се появи на пазара през 2004 г. благодарение на сътрудничеството с британската модна дизайнерка Стела Маккартни. Тя бързо набра популярност и очарова почитателите на модата с комбинацията между спортни обувки и модния свят. Тази нова тенденция се превърна в норма, посрещната с радост както от спортните натури, така и от дамите, които държат да са в крак с последните модни течения. Убедихте ли се? Тогава открийте идеалния чифт за вас!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel