adidas Originals

Броят на намерените продукти: 1062

Брандът adidas е почти синоним на маратонки. Случайно съвпадение? „Не мисля“, би отговорил всеки, който някога е имал удоволствието да обуе обувки на adidas. Adidas е истински култов бранд в света на обувките. Той не само осигурява първокласни обувки и аксесоари за спортистите, но и определя модни тенденции. В магазина SneakerStudio можете да намерите дамски обувки – модели, които ще повишат качеството на вашите спортни занимания или ще допълнят ежедневния ви стил. Разгледайте! Вижте нашето предложение!

 


Дамските маратонки adidas – вашата първа стъпка към идеалното бягане


Дамските спортни обувки adidas са съществен елемент от всяка тренировка. Те са дишащи, удобни и предпазват краката ви от травми. Открийте различни модели – разгледайте яркорозовия модел Ultraboost, който внесе революционна промяна в джогинга, или изберете обувките adidas Iniki Runner, които осигуряват изключителен комфорт и помагат да подобрите постиженията си. Спортните обувки adidas се отличават с гъвкава подметка, идеална подложка и въздухопропускливост. Изберете дамски маратонски adidas и оставете конкуренцията зад вас!


Дамски обувки adidas – универсален стил в модата


А какво ще кажете за черните adidas Superstar? Или може би за белия модел Gazelle? Обновете ежедневния си стил с един от уникалните модели adidas. Не жертвайте удобството, за да сте на гребена на модната вълна. В нашия магазин можете да намерите както неподражаемите дамски обувки adidas от 2018 г., така и най-новите модели от 2019 г. Подчертайте своята индивидуалност с емблематичните три ивици и класическата форма на обувките adidas. Обуйте своите маратонки adidas и изкачете върха на стила. Разгледайте!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel