Dr Martens Дамски

Броят на намерените продукти: 87

В асортимента на SneakerStudio няма да намерите втора марка обувки с толкова бунтарски характер като Dr. Мартенс. Тези обувки се отличават с използването на въздушна възглавница в петата. Немският лекар Клаус Мартенс е отговорен за това изобретение.Обувките с тежък силует бяха топло приети в пънк и скинхед субкултурите, за които се превърнаха в задължителен елемент от тоалета през лудите 70-те и 80-те. Днес дамските обувки martens ще се използват предимно от жени, които искат уникална визия и привличат възхитени погледи.


Защо дамски обувки Dr. Martens?


Какво прави обувките на немската марка уникални? Два фактора. Първата е иновативна въздушна възглавница, която много кецове могат да свържат с търговската марка Nike Air Max. Изобретението на д-р Мартенс обаче исторически изпреварва амортизационната система на марката от Орегон.


Германецът проектира въздушните възглавници за свои нужди, когато нарани глезена си, докато кара ски в Алпите. Обувките, проектирани от Martens, предотвратяват удари в стъпалото и по този начин допринасят за повишаване на комфорта на потребителя. Масовото производство на такива обувки започва през 1949 г., а десет години по-късно има характерен – разпознаваем и до днес – дизайн. И това е вторият фактор, който прави дамските обувки martens ненадминат.


Дамски обувки Dr Martens


През 1960 г. Dr. Martens започва да се произвежда от британска компания, която решава окончателния им външен вид. Сега те се отличават между другото и с жълт конец на подметката. Имат висока горна част, която стабилизира глезена и е идеална за хладни и влажни дни.


Дамски обувки martens често се използват като дамски зимни ботуши, но не само. Момичетата и жените, които обичат по-тежките звуци и се идентифицират с различни музикални субкултури, използват тези обувки, за да подчертаят собствения си уникален стил и оригинален подход към живота. Те са вдъхновени от такива икони като Иги Поп или Пит Тауншенд, които популяризираха куниците.


Dr. Martens в SneakerStudio - изберете своя модел!


Нашият онлайн магазин предлага богат избор от обувки martens. Дамските обувки от този производител се предлагат в безброй варианти, които се различават както по използваните материали, така и по цветовете, използвани в дизайните. В резултат на това Dr. Martens за жени ще бъдат идеални за тоалета на всяка жена, независимо от нейния вкус.


Гамата SneakerStudio включва както традиционни куницаи напълно вегански модели. Един от най-често използваните от производителя материали е екологичната кожа, която е подложена на различни обработки. Плодът на дизайнерите Dr. Martens са дамски обувки в много различни цветове и дори в атрактивен дизайн като флорални мотиви.


Така че не е посочено, че дамски обувки Dr. Martens са само за бунтовници. В днешно време можете да изберете и по-женствени варианти и да подчертаете прелестите си с тях. Независимо как обичате да се обличате, немската марка със сигурност е подготвила атрактивни предложения и за вас.


Дамски обувки за самоуверени жени


Ако сте жена, която цени своята независимост и харесва неконформистки тоалети, гамата дамски обувки Dr. Martens със сигурност ще ви хареса. Обувките на този легендарен производител също ще ви осигурят ненадминат комфорт и ще оцелеят много дълги години на интензивна употреба. Разгледайте предложението на martens в SneakerStudio!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel