Carhartt WIP Дамски

Броят на намерените продукти: 220

Carhartt W.I.P е една от най-големите марки на пазара на улично облекло, датираща от 1889 г. Тогава Хамилтън Кархарт придоби шевни машини и нае петима работници да произвеждат облекло за работници. Днес Carhartt WIP е марка за улично облекло с неизменна популярност. Искате ли да разберете за какво става дума за феномена Carhartt? Разгледайте нашите предложения!


От работно облекло до аксесоари за маратонки


Както споменахме по-рано, Carhartt първоначално се занимаваше с производството на облекло за работници, а именно гащеризони от деним и твърдо и твърдо на допир платно ("duck "). Благодарение на своята надеждност, " duck " много бързо се превърна в собствен материал на марката. Въпреки че самото начало на бизнеса не беше лесно и компанията беше спасена само от хладната кръв на основателя, марката тръгна направо. Всичко благодарение на стандартните пазарни проучвания. След това предприемачът попита директно работниците от какво имат нужда и им предложи. Въз основа на едно проучване беше продадена напълно различна продуктова гама, благодарение на която компанията започна да се развива динамично.


WIP, и по-точно Work in Progress


Марката Carhartt започна да се появява навсякъде - също и в музикални клипове. Поради непрекъснато нарастващата популярност търсенето на продуктите на марката се е увеличило както в САЩ, така и в Европа. Важна роля в този въпрос изигра Едуин Фаех, който заедно с брат си близнак Лорин основаха марката Big Star през 1972 г. Edwin Faeh обаче напусна съвместния бизнес и основа друга компания - Work In Progress, която е единственият дистрибутор на марката Carhartt в цяла Европа.


Дамско облекло на Carhartt в SneakerStudio


Гледайки генезиса на работническата класа на марката Carhartt WIP, е трудно да го свържем с дамската мода. И все пак – в момента производителят доставя на пазара широка гама от дрехи и аксесоари, предназначени за жени. Облеклото се отличава с минималистична естетика и внимателна изработка. Това са продукти, които ще ви позволят да композирате удобни, спортни тоалети за различни поводи. В същото време те се отличават с отлична издръжливост, така че можете да сте сигурни, че ще ви служат повече от един сезон.


Нашият онлайн магазин предлага освен всичко друго функционални якета и суичъри, които ще Ви осигурят топлинен комфорт при всякакви условия. Има и спортни панталони, тениски и дълги ръкави, които са идеални като основа за ежедневни, ежедневни тоалети. Асортиментът Carhartt WIP се допълва с практични аксесоари, преди всичко шапки и шапки. В SneakerStudio ще намерите много богат избор от шапки в различни цветове и форми - от шапки-кофи, през бейзболни шапки, до зимни шапки.


Офертата на онлайн магазин SneakerStudio.bg включва и оригинални аксесоари за всеки стайлинг. Говорим за джаджи като чорапи и раници. Вижте сами! Проверете колко добри промени можете да внесете в стила си!

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel