Шапки с козирка

Броят на намерените продукти: 548

шапки с козирка

В днешно време шапки с козиркавече не се използват само за типични спортни стилизации и все по-често изпълват градското пространство. Модниците от цял ​​свят знаят, че такава шапка сега е изключително желан елемент от облеклото и се вписва идеално в стила на уличното облекло. В нашия магазин ще намерите богат избор от шапки на топ производители като Puma, Fila, adidas и Converse.


Мъжки шапки с козирка


Популярността на бейзболните шапки започва да нараства постепенно, когато през 19 век са въведени така наречените шапки. бейзболни шапки, превърнали се в елемент от спортното облекло шапки с козирка за мъже на американския отбор The Brooklyn Excelsiors. Техните функции тогава бяха чисто практични, тоест трябваше да предпазват играчите от отблясъци и други неблагоприятни метеорологични условия.


С времето мъжките бейзболни шапки напуснаха стадионите, превръщайки се във все по-често срещан елемент от ежедневния стайлинг. Те винаги са перфектни, когато трябва да внесете малко свобода и свобода в тоалета си. Правилно подбраната бейзболна шапка ще ви позволи да изразите своя стил. Може също да бъде обогатено с лого на марката, слоган или принт, което се изразява в богат избор от налични модели и възможност за адаптирането им към различни обстоятелства. Функционалността на тази шапка също си струва да се подчертае: тя гарантира защита от вятър и слънце, така че можете да я носите не само през лятото.


Дамски шапки с козирка


Черни шапки с козирка се свързва със спортен стил, но все по-често може да се намери и в по-женствени тоалети. Работи чудесно дори в комбинация с лека рокля и минималистично палто. Големи очила и бейзболна шапка ще ви накарат да се почувствате като звезда! Дамските бейзболни шапки перфектно отразяват ежедневния, градски стил и заместват класическите шапки в дамските гардероби. Спортната шапка, носена със сакото, ще разчупи елегантния тон и ще прогони скуката от всеки комплект!

Полските и чуждестранните звезди обичат бейзболните шапки, а световните марки безусловно ги включват в колекциите си. В асортимента ни ще намерите, наред с други, шапки на Риана - популярната певица е известна с безгрижния си стил и вкус към аксесоари под всякаква форма.


Богат избор от шапки в SneakerStudio


В нашето предложение ще намерите мъжки и дамски бейзболни шапки, но имаме и нещо за малките модници - бейзболната шапка Puma Minions ще придаде палаво на вашето дете и ще бъде перфектна не само по време на ваканционни пътувания.


Нашата оферта включва и продукти на New Era и Nike.

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel