Blog

                    Sneaker Blog
LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

17/06/2021

Има ли човек, който да не е чувал за LEGO? Adidas Originals отново реши да си партнира с датския производител на тези емблематични цветни тухлички. Името LEGO произлиза от датската фраза Leg godt, която означава „забавлявай се“. Немските дизайнери се вдъхновиха от тези креативни играчки и сформираха екип LEGO × adidas, което доведе до създаването на многоцветния модел adidas ZX 8000. В рамките на един колективен дизайн емблематичният силует на маратонките от края на 80-те години се слива с визията на легендарните тухлички. Основната тема, разбира се, са цветните тухлички, чиито характерни взаимносвързани елементи и основни цветове са пренесени направо върху легендарния силует на серията adidas ZX. Целият дизайн на маратонката е издържан в един цвят – от подметката до горната част, като особен акцент е червеният жакардов етикет с логото на LEGO. Моделът се предлага в шест цвята: сив, жълт, зелен, син, червен и черен. Единствените контрастни елементи са гореспоменатият етикет с логото върху езика и трите бели ивици отстрани.

Световната премиера на маратонките LEGO е насрочена за 7 май в първокласни магазини по целия свят, включително в SneakerStudio.

rafcyk


 

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel