За нас

SneakerStudio е новооткрита концепция за маратонки, разположена в старата част на Краков. Сградата в старинен стил, оригинален интериор и внимателно подбрани продукти са много подходящо място.

 

 

Магазинът работи единствено и само с доказали се производители, които гарантират най-новата серия от продукти, включително и тези от ограничени колекции. Изборът в нашият магазин е много личен, базиран на безкраен дизайн, функционалност, естествени материали и оригиналност. Ние не се задоволяваме с постигнатите си резултати и се стремим да разширяваме бизнеса си с нови марки и модели, така че продуктите ни винаги да отразяват световна класа.

 

 

Ние сме изпълнени с креативност и позитивна енергия, която искаме да ви предадем, за да се чувствате уникални. Екипът ни се състои от хора, които приемат работата си като страст.

 

Освен редовните продажби, желаещи да участват и подкрепят по-широките културни събития.

 

 

 

Магазин:

ul. Starowiślna 55/3

31-035 Krakow

Работно време: всеки ден от 11:00 - 19:00Online Shop:

 

https://sneakerstudio.bg

 

FB: https://www.facebook.com/SneakerStudioCOM

INSTA: sneakerstudio_com

 

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel