ДОСТАВКА


ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Всички поръчки ще бъдат обработени възможно най-скоро, ще получите точният продукт и след това крайният срок. В зависимост от часа на поръчка в нашият магазин, продуктът ще бъде изпратен на същият ден или на следващият работен ден.

Ако направите поръчка преди 12:00ч, изпращаме продуктът на същият ден.Ние изпращаме поръчките си с куриерска фирма Speedy, Econt,Fedex. Очакваното време за доставка на пратките е около 5-7 дни.


Безопастност при доставка

Всички пратки се изпращат в напълно обезопасени кутии, които предпазват продуктите ви от външни фактори.

В допълнение на това, пратките ще бъдат застраховани за пълната стойност на пратката. Покупката ви в SneakerStudio.bg ви доставя една сигурност и удоволствие.

 

 

 

 

 

 

 

Като изберете опцията „Приемам“, разрешавате на фирма "SneakerStudio" да използва файлове "бисквитки", пиксели, маркери и подобни технологии. Използваме тези технологии за събиране на информация за Вашето устройство и браузър, за да проследим Вашата активност за маркетингови и функционални цели, напр. показване на персонализирани реклами и подобряване на работата на уебсайта. Фирма "SneakerStudio" може да предостави тези данни на трети лица, в това число на рекламните си партньори в социалните медии, като Google, Facebook и Instagram - за маркетингови цели. Моля да се запознаете с нашата информация за защита на поверителността (вж. раздел "Информация" относно "бисквитките"), за да получите повече информация и научите по какъв начин използваме Вашите данни за необходимите цели (напр. гарантиране на сигурността, обслужване на функциите на кошницата и вход с потребителски данни). повече информация
Close
pixel